Menu Sluiten

Vinyl vloer

Vinyl vloer

Bent u op zoek naar een strakke eindvloer die makkelijke kan worden schoongemaakt. Overweeg dan om te kiezen voor een vinylvloer. Een vinylvloer is geluiddempend en verliest minder warmte door de vloer dan bijvoorbeeld vloertegels.

Een vinyl vloer bestaat uit kunststof van meerder langen. Vaak imiteert een vinylvloer een patroon van een andere stof zoals bijvoorbeeld hout of marmer. De onderkant van een vinyl vloer is meestal zacht over geluidsoverlast te voorkomen. De bovenste laag bestaat uit een slijtvast kleurpatroon.

Andere types vloeren

Wilt u toch echt iets anders proberen. Dan kunt u ook bijvoorbeeld kiezen voor een echte woonbetonvloer of een parketvloer. Elke vloer heeft echter wel zo zijn nadelen en kan ook niet worden gecombineerd met elke dekvloer. Het is verstandig om dit te overleggen. Het is eventueel noodzakelijk om de dekvloer eerst af te werken met egaline.

Totaalpakket van Woodstock

Woodstock vloeren kan u helpen met het leveren van een totaalpakket voor uw vloer. Wij helpen u met het plaatsen van een dekvloer, het aanbrengen van vloerverwarming en brengen uw eindvloer aan. Indien noodzakelijk egaliseren wij eerst die dekvloer.

Vinyl vloer leggen

Een vinyl vloer word in rollen geleverd. Deze rollen kunnen met een tapijtsnijder worden gesneden. Deze rollen worden vaak in meerder banen aangelegd. Delen bij deurposten en kozijnen kunnen uit de rol worden gesneden zodat het vinyl goed past. Zeker bij grotere ruimtes is het verstandig om het vinyl te verlijmen.